top of page

Poseta - Moravčević Vojnović i Partneri u partnerstvu sa firmom Schönherr

Dana 16.12.2022. godine, ELSA Beograd je za studente Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu organizovala posetu korporativnoj advokatskoj kancelariji Moravčević Vojnović i Partneri u saradnji Schönherr.


Tokom posete kancelariji, partneri Andrea Radonjanin i Jelena Bezarević Pajić su posetiocima podelile svoja dugogodišnja iskustva u oblasti prava intelektualne svojine i arbitraže, dok je Tijana Levakov prisutnima pričala o radnom pravu i napravila paralelu između rada u pravosuđu i u korporativnoj advokatskoj kacelariji. Pored njih, pripravnik Andrej Zorić, kojem su se priključile i ostale kolege, odgovarali su studentima na mnogobrojna pitanja o poslu, stručnoj praksi, usavršavanju. i sličnom. Dodatno, studenti imali su priliku da vide kako izgleda poslovni prostor, radni prostro, konferencijske sale i ostale prostorije ove kancelarije.


Cilj posete bio je upoznavanje studenata prava sa kancelarijom Moravčević Vojnović i Partneri u saradnji sa Schönherr, kao i poslovnim svetom koji ih čeka ukoliko se opredele za advokaturu. Ova poseta pružila je studentima priliku da se međusobno upoznavanju sa advokatima i da saznaju više o mogućnosti da realizaciju potencijalne prakse u budućnosti.

 


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page