top of page

"PRAKSA SA FAKSA" i CV radionica

U saradnji sa Centrom za razvoj karijere organizovana je CV radionica koja je održana 18.10.2022. godine u zgradi Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Cilj radionice bio je poboljšanje radne biografije studenata i isticanje bitnih segmenata svog iskustva uz pomoć stručnjaka. Radionica je prethodila praksi koja je potom organizovana.


ELSA Beograd je, u saradnji sa tridesetak advokatskih kancelarija, raspisala konkurs za obavljanje studentskih praksi koji je trajao od 17. do 24. oktobra, a koja je potom realizovana u novembru. Sam cilj jeste bio da se postigne saradnja sa nekim od najuspešnijih advokatskih kancelarija kao što su Moravčević Vojnović and Partners in cooperation with Schoenherr, advokatska kancelarija Nikole Dumnića, Vladimira Vučinića, Mihaj Ilić Milanović, Atanasković Božović i mnoge druge.


U ponudi je bilo preko 40 praksi u kancelarijama koje se bave različitim granama prava, a u kojima postoji i mogućnost prisustva suđenjima. Pored toga, veliki akcenat stavljen je na sam kvalitet praksi i da studenti steknu uvid u svakodnevni rad advokata, sudova i tužilaštva. Samim tim, veliki broj učesnika može lakše da se orijentiše kojom granom prava žele da se bave.


ELSA Beograd je jedna od retkih organizacija u Republici Srbiji koja studentima već u toku studija pruža ovu mogućnost i time podstiče njihov profesionalni razvoj i napredak.

 

Yorumlar


Yorumlara kapatıldı.
bottom of page